У так званій донецькій "народній республіці" оголосили в розшук двох чоловіків: саме їх підозрюють у вбивстві ватажка бойовиків Олександра Захарченка, який загинув у результаті вибуху 31 серпня в центрі Донецька.

Представники "МВС ДНР" заявили, нібито саме ці чоловіки перебували в ресторані у момент злочину. Також наголошується, що на окупованих територіях так звані правоохоронці продовжують спеціальні заходи, аби встановити всі обставини події.

"Прохання зазначеним особам і громадянам, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження вказаних осіб, а також про події, негайно звернутися в найближчий відділ поліції або зателефонувати за телефонами...", – пишуть бойовики.

Раніше повідомлялося, що в ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка є підозрілий збіг із вбивствами командирів бойовиків "Гіві" і "Мотороли".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зараз користувачі мережі бурхливо обговорюють особистість Гремма Філліпса - журналіста-пособника терористів, що тісно контактував з усіма загиблими. Зазначимо, що британський журналіст Грем Філліпс славиться своєю підтримкою терористів "ЛДНР" і політики Путіна на Донбасі.

Крім того, в мережі з'явилися нові фото з місця ліквідації Захарченка. На них можна побачити повністю зруйновану фронтальну стіну кафе "Сепар", дах якого не падає тільки завдяки уцілілим колон, але сама будівля сильно нахилилася. Майданчик перед закладом закиданий камінням. Місце нападу досі охороняється як "міліціонерами", так і озброєними бойовиками – їх у залишків "Сєпара" чимало.

Нагадаємо, що YouTube заблокував відеотрансляцію похорону ватажка бойовиків і сепаратистів так званої "ДНР" Олександра Захарченка на російському телеканалі "Царьград" і сепаратистському "Оплот ТБ".

Як повідомляв портал Знай.uа, 2 вересня труну з тілом ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, який помер в результаті вибуху в центрі Донецька, відкрили на цвинтарі під час похорону.

Також портал Знай.uа писав, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченкf могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші та розширену сферу впливу, якою він хизувався.