Скандальний британець Грем Філліпс, який називає свою провокаційну діяльність журналістикою, може виявитися шпигуном британської розвідки. Таке припущення зробив Аркадій Бабченко у своєму телеграм-каналі.

Там журналіст розмістив кумедний фотоколаж, який з одного боку можна сприймати, як невинний мережевий жарт, а з іншого боку – змушує замислитися.

На колажі видно чотири знімки, на яких присутній Грем Філліпс, а також путінські бойовики - Моторола, Гіві і Захарченко. І, як вже відомо, всі люди, які зображені на фото поруч з Філіпсом – мертві. Це наштовхує на думку, що британець працює на Лондон, а його пропагандистська діяльність на Кремль – може бути великим обманом. У всякому разі, такі припущення робить Бабченко і інші користувачі мережі.

Раніше ми повідомляли, що пропагандист Грем Філліпс поскаржився, що Facebook видалив його сторінку через пост про Захарченка. Одіозний кремлівський пропагандист Грем Філліпс поскаржився, що соціальна мережа Facebook видалила його аккаунт. Про це він написав у себе в Twitter.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні Фейсбук вирішив, що блоку в один місяць явно недостатньо. За те, що я написав кілька слів на честь Захарченко, вони видалили весь обліковий запис, який був активний з 2014 року, і тисячі постів і т. д. там. Я обожнюю свободу слова!", – написав Філліпс.

При цьому в Facebook є сторінка Грема Філліпса, яка в останній раз оновлювалася 1 лютого 2015 року.

Ми також писали, що скандальний британець Грем Філліпс, який називає свою провокаційну діяльність журналістикою, звернувся в Twitter до українських дипломатів.

У своєму пості він зазначив, що написав офіційний запит на інтерв'ю з послом Наталією Галибаренко і чекає на відповідь. На його репліку посольство України в Сполученому Королівстві Великобританії відповіло, що йому можуть влаштувати "інтерв'ю" в будівлі Служби безпеки України в Києві.

Нагадаємо, ГПУ отримала доступ до телефонів пропагандиста Філліпса.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що путінського пропагандиста Філліпса вигнали з мітингу опозиції в Москві.

Також "Знай.uа" писав, що у Порошенка відповіли пропагандистові Путіна Грему Філіпсу.