Сучасна Україна стала принципово іншою і вже ніколи не повернеться в сферу впливу Кремля. Про це заявив екс-нардеп утікач Василь Волга, який підтримує країну-агресора, визнав, що Росія програла у своїй окупаційній стратегії "єдиних братніх народів".

Про це коллаборант розповів в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на одному з російських телеканалів.

"Україну, мені здається, ми з вами, ті, хто виступає за єдність наших народів (українського, російського, білоруського), хто стоїть на позиціях єдиної православної цивілізації, вже майже остаточно програли. В Україні вирощується якась нова, зовсім ще небачена раніше соціальна спільність. Це вже і не є українці у тому розумінні, якими вони були раніше, — тобто, українець, православний, українець Гоголя, українець Тараса Бульби. Це вже щось зовсім інше. Що — ми ще не знаємо. Але одна з головних ліній у цій спільності — антиросіянин", — з жалем зазначив прихвостень окупантів.

Також, екс-нардеп висловив упевненість в тому, що остаточно ментальна прірва між Україною і Росією сформується після того, як Константинополь надасть Києву Томос про автокефальну церкву.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перебіжчик підкреслив, що цей крок завершить формування України як відбувся держави і зруйнує її останню зв'язок з країною-агресором.

"Остання крапка в цьому питанні буде поставлена тоді, коли вирішиться релігійне протистояння навколо питання томосу, можливого надання Україні автокефалії з боку Константинополя. Якщо це буде зроблено, то тоді вийде по Достоєвському. Він говорив, що народ є тільки тоді, коли у нього є свій Бог, свій шлях до Бога, своя національна церква. І ось тоді та спільність завершить своє формування, і тоді ми будемо мати факт зовсім іншої, раніше нам невідомої України", — обурився Волга.

Обережно у відеоматеріалі російська пропаганда!

Нагадаємо, стало відомо про те, що російська сторона на переговорах у Мінську відмовляється говорити, відправляла на окуповані території Донбасу слідчих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Наталія Седлецька - не єдиний журналіст, щодо якого прокуратура отримала дозвіл суду на розкриття трафіку. Такий же дозвіл отримано на телефонний трафік Крістіна Бердинських.

"Знай.uа" писав, тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної фіскальної служби України після звільнення Мирослава Продана призначений скандальний екс-глава Одеської митниці Олександр Власов.