Авіакомпанія flydubai змінила розклад рейсів в Дубай з Києва. З 2 жовтня літаки з аеропорту "Бориспіль" у найбільше місто ОАЕ і назад будуть літати двічі на день.

Вартість поворотного тарифу ("туди-назад") бізнес-класу за напрямом Київ (Бориспіль) - Дубай стартує від $1853, включаючи всі збори і дозвіл на провезення 40 кг зареєстрованого багажу. Тариф економ-класу - від $317, включаючи 7 кг ручної поклажі.

Розклад рейсів:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

FZ 728 KBP – DXB 14:25 (місцевий час) - 22:00(місцевий час)

FZ 727 DXB – KBP 09:20 (місцевий час) - 13:25 (місцевий час)

FZ 730 KBP – DXB 23:15 (місцевий час) - 06:50 (+1 день) (місцевий час)

FZ 729 DXB – KBP 18:00 (місцевий час) - 22:15 (місцевий час)

На сьогоднішній день авіакомпанія здійснює 17 щотижневих рейсів з Києва та Одеси в Дубай. Зазначимо, що громадяни України, які подорожують в це місто, можуть безкоштовно отримати 30-денну візу по прибутті.

Раніше ми писали про те, що Сполучені Штати Америки перестали видавати візи громадянам Російської Федерації. Про це повідомляє РИА Новости.

Як розповів генеральний консул РФ в Х'юстоні Олександр Писарєв Штати "фактично припинили" видавати візи росіянам, в тому числі в гуманітарних випадках.

Таким чином Писарєв прокоментував ситуацію із загибеллю громадянина Росії, який потонув під час відпочинку в штаті Юта.

"Зараз же за ним ось так не прилетиш — американці ж не дають візи", зазначив генконсул.

Також раніше ми писали про те, що нестандартний варіант відпустки має чимало переваг. Так, восени буде затишніше, адже на курортах стане менше людей, а ціни буквально тануть з кожним днем. Крім того, можна не мучиться від сильної спеки і ласувати сезонними фруктами і овочами. У вересні на північному узбережжі Італії температура повітря тримається в межах +33-34 градуси, а води +24-25 градусів.

Нагадаємо, свіжий курс євро змусить українців забути про безвизе.

Раніше портал "Знай.uа" писав про кращих країнах для осіннього відпочинку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Сербія і Косово зійшлися в головному.