У Чернівцях водій маршрутки №38 зійшов з маршруту і висадив 12-річну школярку посеред промислової зони. Про це розповіла мама дівчинки Інна Яковенко в Facebook-спільноті "СтопХам Буковина".

"Знову інцидент з маршруткою 38 маршруту. Вчора, 4 вересня, моя неповнолітня донька, 12 років, сіла в 7:10 на маршрутку на вулиці Миколаївській (їхала до школу), заплатила за проїзд 5 грн. Проїхавши дві зупинки, водій висадив одного пасажира на вулиці Проектнії біля училища, ще трохи проїхавши, сказав моїй дочці виходити, тому що він їде в гараж. Висадив навпроти ресторану "Гостинний двір". Між зупинками. В нежитловому районі. Скажіть, будь ласка, куди котиться цей світ, які виродки нас возять? Невже у них немає дітей, немає взагалі людяності?" - написала жінка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Нагадаємо, що українські водії маршруток постійно потрапляють в подібні скандали.
У Києві спалахнув черговий скандал з маршрутчика, який виставив з автобуса мати загиблого бійця АТО.
Про це зазначила Леся Горбенко на своїй сторінці в Facebook.
Зараз вже відомо, що сам інцидент стався 6 вересня о 12:15 в автобусі, який їде за маршрутом село Лютіж - площа Шевченка.
Постраждала розповіла, що водій вів себе дуже грубо і не підбирав слова в спілкуванні. Більш того всі до одного пасажири автобуса стали на бік водія і жодного слова заперечення так і не вимовили.
"Всі пасажири автобуса, місцеві сепаратисти були на стороні водія. Жінки на фото кричали: "Виходьте з автобуса, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія!" Тикали, ображали, хамили", - розповідає мати загиблого Героя. "Ви безсовісні, ви позбавляєте мене зарплати, мені держава за вас не платить", - кричав водій. Добив фрази молодий хлопець на першому сидінні, молодший за віком за нашого загиблого сина: "Це ваші проблеми, чому ми повинні все за вас страждати". Поліція на дзвінки не відповідає. Ми в цій країні безправні й беззахисні. Такі, як ми, що заважають їм жити", - поділилася вона своїм криком душі згорьована мати.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що водій маршрутки показав тваринну сторону людської душі.
Також "Знай.uа" писав, що маршрутка розгубила пасажирів по дорозі.