У мережі з'явилися шокуючі фото зруйнованого Севастополя.

При окупації Криму в 2014 році головним гаслом було, що "при Україні в Криму був безлад і запустіння" і до всього поганого довели "хохли і нащадки бандерівців", а при Росії все буде по-іншому, тому що "Росія – це порядок". Пропагандисти кричали: "Тепер все буде добре. Тепер ніхто не посміє гадити в Севастополі. Ніхто не посміє знущатися над великим російським народом, оскверняти його святині".

В. Варламов

Російський блогер Ілля Варламов вирішив показати, як змінився Крим з приходом "нової влади".

"Я скептично дивився на них тоді, в 2014 році. У 2016-му стало зрозуміло, що не змінилося рівним рахунком нічого. Як крали, так і крадуть, причому все ті ж пики, ті самі безпринципні сволоти. Змінилися таблички на кабінетах, змінилися герби на обкладинках паспортів, але суть залишилася колишньою. Мрія померла. Сьогодні 2018 рік, але чиновники продовжують розповідати про жахливих хохлів, які все продали, все розвалили і засрали"
, — розповідає Варламов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В. Варламов

В якості прикладу блогер наводить фото Севастополя, загрузлого в болоті, з зруйнованими пам'ятками, покинутими будівництвами.

Один із символів міста – 40-метровий пам'ятник "Солдат і матрос" — знаходиться в жахливому стані: бруд, якісь елементи архітектурного ансамблю, розбита плитка.

В. Варламов

"Просто позорище. За 4 роки влада не змогла сюди навіть двірника відправити, щоб гівно з пам'ятника прибрав. Звичайно, тут треба працювати – куди простіше обв'язатися георгіївськими стрічками і обклеїти свій автомобіль наклейками "Спасибі дідові за перемогу". А щоб з пам'ятника діда прибрати гівно – це вже занадто складно"
, — пише Варламов.

В. Варламов

Блогер підкреслює, що увагою "влади" користується лише те, з чого можна взяти грошей у кишеню. Інше, не цікаве "владі", повільно руйнується, перетворюючи місто в наочний посібник з апокаліпсису.

Нагадаємо, українські прикордонники тимчасово закрили КПВВ в Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", епіцентр катастрофи в Криму показали з висоти пташиного польоту.

Також портал "Знай.uа" раніше писав про те, що люди в Криму тонуть в бруді й смітті.