У так званих "ДНР" та "ЛНР" вже збираються провести антизаконні, фейкові вибори.
Відповідне рішення ухвалили на засіданні так званого "парламенту", тимчасово, призначивши виконувати обов'язки ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.


Денис Пушилін - один з членів злочинного угрупування проросійських терористів "ДНР", організатор проросійських мітингів в Донецьку в квітні 2014 року, "заступник самопроголошеного губернатора" Донеччини Павла Губарєва, самопроголошений "спікер "Донецької народної республіки". 18 липня, після втечі до Москви, зробив заяву про відставку.


Навчався у Донбаській національній академії будівництва і архітектури на факультеті економіки, маркетингу і менеджменту, однак навчання не закінчив. З 2002 року працював у торговельній компанії "Солодке життя". Після появи фінансової піраміди "МММ-2011" став активним її учасником, розпочавши кар'єру в піраміді з посади десятника.


Від початку російської агресії на Донбасі був "правою рукою" Павла Губарева, але його взяли під варту українські силовики, Пушилін практично одразу влаштував мітинг щодо так званого "референдуму", а вже на початку квітня будівлю адміністрації захопили.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


7 червня 2014 року поблизу ресторану "Міленіум" у Донецьку на нього був скоєний замах: з автомобіля, що проїздив повз його машину, стріляли, перед замахом відбулась сварка між групами терористів.


В СБУ зазначали, що" МММ" має відношення до фінансування пунктів вербування добровольців-терористів для ведення бойових дій на території Донецької та Луганської областей.


Дивіться: вбивство Захарченка


Нагадаємо, у "ДНР" призначили нового ватажка терористів.
Як повідомляв Знай.ua, розкрито план Кремля, який втілять після ліквідації Захарченка.
Також Знай.ua писав, невідомі поглумилися над могилою "кіборга".