Російський пропагадистский рупор, псевдопиьменник донецької "народної республіки" Захар Прилєпін, який воював проти української армії на Донбасі, проговорився про те, що вбитий нещодавно ватажок терористів Олександр Захарченко до Донбасу брав участь ще в двох війнах.

Про це Прилєпін розповів в інтерв'ю одному з російських каналів, передає Час Пик.

Захар Прилепін
Захар Прилепін

Пропагандистський рупор зізнався, що про це ніхто не говорив, "щоб не викликати зайвих балачок".

У той же час путінський "письменник" не уточнив, з ким саме і де воював убитий Захарченко, але пообіцяв розповісти про це "потім як-небудь".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Нагадаємо, що Кремль вирішив, що "вибори глав парламентів" в "ДНР" і "ЛНР" будуть проходити одночасно. Цю інформацію повідомляє РБК, посилаючись на джерело, близьке до керівництва РФ. Інформацію підтвердили джерела в "ДНР" і "ЛНР", а також два співрозмовника, близьких до влади "республік".

Терористи вирішили провести "вибори" у зв'язку з ліквідацією ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. Джерела повідомляють, що нового "голову", ймовірно, будуть вибирати вже цієї осені. Конкретні дати поки не обговорюються, оскільки це "організаційно і технічно складний процес, що вимагає підготовки".

Один із співрозмовників розповів, що можливі терміни будуть обговорюватися виходячи з ситуації і реальних можливостей.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", для того, щоб підняти бойовий дух терористам так званої донецької "народної республіки", бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченко.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стала відома дата проведення виборів в фейковій "ДНР", а також ймовірні кандидати на місце Захарченко, якого 31 серпня успішно відправили до "Гіві".