Новим виконувачем обов'язків ватажка так званої "ДНР" призначено голову фейкової "Народної ради" "республіки" Дениса Пушиліна.


Відповідне рішення прийняли на "засіданні" так званого парламенту, відсторонивши голови "Ради міністрів" Дмитра Трапезникова.


Раніше "генеральна прокуратура" "республіки" визнала незаконним його призначення.

Як відомо, ватажка бойовиків так званої "ДНР" Олександра Захарченка вбили у ресторані у центрі тимчасово окупованого Донецька. Офіційна версія – вибух у приміщенні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


У "ДНР" заявили, що внаслідок вибуху загинули двоє людей, дев'ять - постраждали.
На екстреному засіданні "уряду" бойовиків ОРДО оголосили, що тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО стане так званий "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапєзніков.


Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу у зв'язку з убивством Захарченка за статтею "акт міжнародного тероризму" (ст. 361 КК РФ).
В СБУ підтвердили інформацію про загибель Захарченка.


РосЗМІ повідомили про затримання у Донецьку підозрюваних у замаху на Захарченка. Зазначалося, що затримані - "українські диверсанти і пов'язані з ними особи".


Пізніше виконуючий обов'язки так званого "глави ДНР" Дмитро Трапєзніков заявив, що затримані за підозрою у вбивстві Олександра Захарченка підтвердили причетність України до цього злочину.


Дивіться: вбивство Захарченка


Нагадаємо, побачивши російських пропагандистів так званий екс-міністр держбезпеки "ДНР" Андрій Пінчук вигадав нові версії вбивстваватажка терористів Олександра Захарченка.
Як повідомляв Знай.ua, Тука розсекретив брудні плани Путіна щодо Донбасу після ліквідації Захарченка.
Також Знай.ua писав, з'явилася версія, що за вбивством ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка стоять працівники російської Федеральної служби безпеки