Побачивши російських пропагандистів так званий екс-міністр держбезпеки "ДНР" Андрій Пінчук вигадав нові версії вбивства ватажка терористів Олександра Захарченка. Також Пінчук заявив, що знає, хто це зробив.

"Я точно знаю, хто це зробив. Я уявляю, хто це організував, хто був технічним виконавцем і в який спосіб це було зроблено. Прізвища всіх виконавців я, звичайно, не знаю", - сказав він в інтерв'ю одному з російських видань.

Андрій Пінчук

При цьому Пінчук відмовився називати ім'я, проте показав фото - на ньому зображений підтягнутий літній чоловік у військовій формі.

Пінчук стверджує, що люди, які займаються розслідуванням вбивства Захарченка, можуть постраждати від витоку. Тому не варто поспішати. "Завершать роботу — тоді можна буде називати прізвища", - пояснив терорист.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому колишній ватажок "ДНР" робить натяки в бік України, зазначаючи, що тут зараз присутні і німці, і поляки, і американці" у якості військових інструкторів.

За його словами, нібито готувалися й інші вбивства.

"Ну, наприклад, в Донецьку регулярно бували керівники Південної Осетії і Абхазії. І Захарченко з ними теж виїжджав — пообідати, повечеряти. Вибуховий пристрій, який вбив Захарченко, передбачався до активації і щодо інших великих політичних діячів. Планували дочекатися, коли Захарченко там з'явиться з кимось із них. Ну не дочекалися, вирішили підірвати так", - сказав Пінчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за вбивством ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка стоять працівники російської Федеральної служби безпеки. Бойовика прибрали в процесі розподілу сфер впливу.

Про це в ефірі українського телеканалу заявив Вадим Скибицький - представник Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Варто нагадати, що російський пропагандистський рупор, псевдописьменник донецької "народної республіки" Захар Прилепін, який воював проти української армії на Донбасі, проговорився про те, що вбитий нещодавно ватажок терористів Олександр Захарченко до Донбасу брав участь ще у двох війнах. Про це Прилепін розповів в інтерв'ю одному з російських каналів.

Нагадаємо, ось це поворот — до смерті Захарченка причетний Кобзон.

Як повідомляв Знай.uа, потерся об Кобзона: Панін тікає з Росії через скандальне фото.

Знай.uа писав, наступний після Кобзона": шанувальники почали ховати Моїсеєва.