4 вересня на Донбасі був ліквідований бойовик Євген Орленко з позивним "Домовичок". У серпні бандиту виповнилося 24 роки. За наявною інформацією, інцидент стався в населеному пункті Брянка, яка знаходиться під контролем бойовиком так званої "ЛНР".

Відповідну інформацію і його фото оприлюднив користувач з ніком Ukr_Che у своєму Twitter.

Як зазначає користувач, народився Орленко 5 серпня 1994 року.

"Пройшов Слов'янськ, Іловайськ, Донецький аеропорт. "Зашкварен" 4 вересня 2018 року", – додав він.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц, терорист Євген Орленко з позивним "Домовик", перебравши з алкоголем, вирішив перевірити надійність бронежилетів, які були зроблені на окупованому Донбасі.

"4 вересня відбувся черговий дембель в бригаду 200. Помер бойовик Євген Орленко, який народився у Слов'янську. "Домовик" випив братушанями глід і вирішив перевірити надійність бронежилета, випущеного в "Дырляндии", заявив офіцер ЗСУ.

"5 куль, випущені з пістолета марки J10917 RIZ, увійшли в груди Орленко, дві виявилися смертельними. Бойовики, беріть приклад з Орленко", — іронічно підсумував Штірліц.

Варто відзначити, що місцеві колабораціоністи не згодні з "офіційної" версією смерті. Деякі впевнені, що "Домового"розстріляли свої ж.

Також повідомлялося, що після ліквідації Захарченко в окупований Донецьк раптово приїхали "фахівці" Путіна. Цю інформацію підтвердила представник ФСБ РФ.

Відомо, що "група фахівців" приїхала вночі в окуповане місто за особистим розпорядженням президента Росії Володимира Путіна.

Як запевняє джерело, людям доручили в прискореному темпі знайти організаторів ліквідації Захарченко.

Нагадаємо, з окупованого Донецька в Росію почали тікати соратники ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", новим виконуючим обов'язки ватажка так званої "ДНР" призначений глава фейкової "Народної ради "республіки" Дениса Пушилина.

"Знай.uа" писав, найближче оточення вбитого екс-ватажка терористичної "ДНР" Олександра Захарченко поспішно залишає Донецьк і намагається виїхати з території фейкової республіки.