Здається, літо вже по-тихеньку залишає українців, а йому на зміну м'яко і поступово приходить красуня-осінь.

У неділю, 9 вересня, всю територію України накриють дощі. Максимальний показник температури повітря становитиме + 25 градусів.

Дощова погода
Дощова погода

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Так в західній частині країни вдень повітря прогріється від +19 до +23 градусів, вночі - від +11 до +13.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сході України стовпчик термометра покаже вдень від +19 до +24 градусів, вночі - від +13 до +19 градусів.

Осіння погода
Осіння погода

На півночі українцям слід очікувати від +21 до +25 градусів, вночі - від +12 до +16. На півночі вдень - від +21 до +24 градусів, вночі - від +11 до +15.

В Києві прогнозують мінливу хмарність. Опадів не передбачається, температура повітря вдень від +22 до +24, вночі - від +13 до +15.

Дощ
Дощ

Нагадаємо, що у неділю, 9 вересня, на території України буде переважати дощова погода, місцями сильними грозами. Про це повідомляється на сайті українського Гідрометцентру.

Так, у найближчу добу в Черкаській, Запорізькій, Полтавській, Дніпропетровській областях очікуються найбільш інтенсивні опади. В інших регіонах країни пройдуть короткочасні дощі та грози.

Вітер північно-східний 7−12 м/с, у південних, центральних та східних регіонах місцями пориви 15−20 м/с.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відмовлятися від переходу на літній час, як це пропонує Кабінет міністрів України, не можна – це може погано позначитися на внутрішніх годинниках людини.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що даремно ми вважаємо неминучими осінньо-зимово-весняні інфекції. Не захворіти восени і взимку можна, і потрібно прагнути це робити. Всі ми чули про профілактику, тільки чомусь не проводимо її.