В останній день тижня по всій території країни буде дощ, але вже без гроз, як в останні дні. Однак і спекотно не буде – не більше 24 градусів, повідомляє Укргідрометцентр.

Різною буде температура в західних областях: Рівненській області та на Закарпатті – 21-23, в Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій – 18-20 тепла, в Тернопільській, Львівській та Волинській областях – 19-22. Скрізь дощі.

У Києві прогнозують мінливу хмарність, без опадів, температура вдень від +22 до +24, вночі - від +13 до +15.

На півночі і сході країни дощі з температурою 21-24 градуси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також мінливої температура буде в центрі: у Вінницькій, Черкаській і Полтавській областях – 19-21 градус, у Кіровоградській – 18-20, у Житомирській – 21-23, у Київській – 22-24 градуси. Також очікуються дощі.

На півдні сьогодні не буде найтепліше – там також очікується всього 21-23 градуси, і тільки в Криму до +25, але скрізь дощі.

Як стало відомо в прогнозі погоди на тиждень, синоптики попередили про похолодання. Небо практично над всією Україною буде затягнуте дощовими хмарами. Як повідомили в Укргідрометцентрі, протягом найближчих чотирьох днів в Україну прийде осіннє похолодання, і лише з середини наступного тижня знову потеплішає, буде сухо і сонячно.

У свою чергу відомий народний синоптик Леонід Горбань порадував українців прогнозом – в Україну ще прийдуть два бабських літа. У той же час він зазначив, що між потепліннями варто очікувати похолодання.

Варто відзначити, 10 вересня в Україні буде теплим і сонячним, як і в попередні дні. І тільки на заході країни час від часу може падати дощ. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

"На заході може локально покапать дощик. І навіть найближчої ночі дотягне до Києва. Але нічого істотного, щоб зіпсувало настрій або туфлі. У неділю +24 +30 градусів", – розповіла синоптик.

Що стосується Києва, то тут очікується невеликий дощ. Проте в цілому погода буде сонячною і сухий. Температура повітря +26 +27 градусів. А в понеділок – ще тепліше.

Завтра - те саме, що сьогодні. Краса. Тепло і сонячно. Нюанси. На заході може локально покапати дощик. І навіть...

Posted by Наталка Діденко on Saturday, 9 September 2017

Нагадаємо, 6 вересня, в окупованій Ялті через негоду стався серйозний потоп. Відповідні фото опублікував в Twitter Кримський бандерівець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у гідрометцентрі заперечують прогнози народних синоптиків щодо холодної і затяжної зими. Взимку аномалій не чекають. Синоптики відзначають, що сильні морози на короткий термін приходять кожну зиму, а холодам буде передувати бабине літо.

Також "Знай.uа" писав, 7 простих правил вбережуть ваше здоров'я в холодну погоду.