Сьогоднішній уряд антилюдське, воно не працює, а тільки грабує народ. Таку заяву зробив народний депутат Сергій Шахов в ефірі передачі "Дикий Карасьов".

"Скільки вже цих чиновників змінилося? Скільки їх втекло з країни з повними валізами грошей? На сьогоднішній день нікого так і не притягнули до кримінальної відповідальності, всіх відпустили в підсумку. «Наш край» вимагає від уряду звіту, але метою є призначення все таки українського уряду, щоб міністри були українцями, а не з-за кордону приїжджали", — переконаний політик.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

"Ми можемо залучати людей, які можуть навчити, іноземних радників, але іноземців міністрами призначати не можна. Біпатридів, які сидять з чотирма паспортами, коли тільки й думають, як поїхати до своїх дітей, що живуть в Америці чи в Лондоні, вони не мають права займати такі посади в Україні. До Уляни Супрун, наприклад, на прийом потрапити не можливо", — пояснив Шахов.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Всі мої п'ятеро дітей живуть і лікуються в Україні, і цього ж я вимагаю від усіх чиновників, щоб їхні діти вчилися і лікувалися в Україні. Тоді буде порядок, тоді вони почнуть дбати про свою країну", — підсумував нардеп.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

Нагадаємо, що люди готові бунтувати проти Кабміну у разі підвищення ціни на газ для населення. Політична сила “Наш Край” вимагає, щоб Кабмін на чолі із Гройсманом перестав загрожувати дефолтом і бігати з простягнутою рукою до МВФ. Таку заяву зробив народний депутат Сергій Шахов.

"Якщо наші західні колеги хочуть нам допомогти, то давайте сідати за круглий стіл переговорів – це уряд, Верховна Рада, президент і зовнішні партнери – і давайте вирішувати питання, яким чином сьогодні можна заморозити виплати відсотків по боргу. “Дефолт” звучить страшно, але якщо залізти в Гугл, то можна дізнатися, що нічого страшного не буває, це, наприклад, як у Греції", – пояснив нардеп.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Шахов пояснив, чому міністру Насалику недовго залишилося.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Шахов закликав розігнати Кабмін.