Через закриття транспортного сполучення з Росією Україна не зазнає матеріальних збитків. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Про це він заявив під час брифінгу, передає Newsone.

Проте він звернув увагу на збитки на внутрішньому пасажирському ринку країни.

"Більше того, збитки є зараз на внутрішньому пасажирському сполученні, тобто, всередині України. Ми маємо величезний попит з боку українських громадян і гостей нашої країни на подорожі всередині нашої держави. Попит є незадоволеним. Зокрема, на подорожі в західному напрямку. І цих вісім поїздів, які курсують у російському напрямку, могли б стати суттєвим полегшенням для українських громадян, які хочуть курсувати всередині країни, і вони генерували б не менший прибуток, ніж у східному напрямку", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Глава Мінінфраструктури підкреслив, що направлення до Москви потрібно закривати. Проте можливі терміни закриття транспортного сполучення з Росією він назвати не зміг.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" анонсувала нову послугу. Тепер пасажири, купуючи квитки в інтернеті можуть перевірити інформацію щодо комфорту у вагонах, зокрема наявності кондиціонерів, що особливо актуально в літній період.


За словами представників перевізника, компанія все більше піклується про сервіс.

Як відзначили в компанії, на етапі вибору місця в поїзді пасажир повинен чітко розуміти, у яких умовах він буде подорожувати і на який рівень комфорту варто розраховувати. В системі онлайн-продажу квитків над зображенням місць з'явилася спеціальна позначка, яка інформує, чи є саме в цьому вагоні кондиціонер. Ця інформація буде вказана і в придбаному квитку. Нова опція актуальна для регіональних поїздів і поїздів далекого прямування.

Нагадаємо, українці попрощаються з плацкартними потягами.

Раніше Знай.ua повідомляв, квитків немає: Укрзалізниця змусила пасажирів паритися вдома, а не в вагонах.

Також Знай.ua писав, поїзди встануть: в Україні назріває транспортний колапс.