У мережі з'явилися відео, на якому зафіксоване перекидання важкої військової техніки через центральні квартали окупованого Донецька.

Очевидці зняли на телефон, як у центрі міста по вулиці Артема рухається колона бронетранспортерів. В описі до ролика сказано, що було близько 20 БТР-ів.

Зазначається, що для "НМ ДНР" це вкрай не типові маневри. Вони скоріш за все пов'язані з загостренням ситуації, яка склалась в останні тижні у псевдореспубліці.

Нагадаємо, що після ліквідації Захарченка "ДНР" лихоманить. Підрозділи, які підпорядковувались особисто йому майже повністю перейшли під контроль російського командування так званого "армійського корпусу". Про це повідомив адепт "руського міра", блогер Олександр Жучковський.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За його словами, новий ватажок теористичного угруповання "ДНР" Денис Пушилін скасував "міністерство оборони".

При Олександрі Захарченку "міноборони" бойовиків очолював Володимир Кононов. Тепер в списку нових "міністрів" Пушиліна немає ні "міністерства оборони", ні Кононова.

Жучковскій зробив цікаву ремарку:
"Виявляється", взагалі-то військами керував аж ніяк не Кононов і навіть не "головнокомандувач" Захарченко, а "керівництво 1-го корпусу (головним чином компетентні "сіверяни")". "Нинішній (і можливо майбутній) глава ДНР Пушилін, зрозуміло, ніякого відношення до армії не матиме", - зазначив блогер.

Нагадаємо, 7 вересня "народна рада" ДНР призначила тимчасово виконуючим обов'язки ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі роблять ставки на те, як буде усунутий Кремлем новий " ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін.

Також "Знай.ua" писав, що поплічники ліквідованого ватажка терористів Захарченка тікають до Росії.