В мережі роблять ставки на те, як буде усунутий Кремлем новий "лідер".


Соцмережі здригнулися, обговорюючи, як довго триватиме "кар'єрний зліт" глави окупантів Донбасу, а деякі навіть малюють карикатури, що описують його майбутню ліквідацію. І поки сам Пушилин репетирує промови, відправляє у відставку старих і ставить біля керма нових поплічників, українське видання "Обозреватель" уточнило у своїх читачів, як же "приберуть" нового главу "ДНР"?


Велика частина тих, хто брав участь в опитуванні, 66%, вважають, що Кремль не встигне цього зробити, так як хоробрий лідер терористів сам втече, поки живий.


22% респондентів вважають, що Пушилин повторить долю і трагічний кінець свого попередника, Олександра Захарченко, який був підірван в кафе "Сепар" в Донецьку. Вони вважають, що і його спадкоємця "нагодують" вибуховою речовиною в якому-небудь людному місці.


7% з 4200 опитаних відзначили, що в цілях різноманітності, окупант прибере свого "співробітника" таким же чином, як це було зроблено з ще одним з терористів "ДНР" Арсенієм Павловим (Моторола), якого смерть наздогнала разом з вибухом в ліфті його будинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


І трохи менше 5% опитаних, вважають, що Дениса Пушилина "вкусить джміль", як це сталося з Гіві, який був підірваний під час роботи в кабінеті.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що після призначення Пушилина терористи збираються провести антизаконні, фальшиві "вибори". Таке рішення прийняв сам Пушилин під час засідання так званого "парламенту»"


Також раніше Знай.UA розповідав про основні версії вбивства Захарченко. Також йшлося про передбачуваних вбивць кровожерливого екс- "лідера" терористів, які окупували Донецьку область.

До того ж, Знай.UA повідомляв про припущення Кремля з приводу долі України на найближче майбутнє після вбивства Захарченко. Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив заяву, що главу терористів "зрадницьки вбили".