Причиною став ураган "Флоренс". Така інформація стала відома від зарубіжних ЗМІ.


Як зазначив губернатор Південної Кароліни Генрі Макмастер, швидше за все, буде евакуйовано приблизно мільйон людей з узбережжя Атлантичного океану. Жителям Північної Кароліни і Верджинии, до того ж, радять на час виїхати в більш спокійні місця.


Національний ураганний центр, що знаходиться в Майамі, зазначив, що насуваються штормові вітри, потужні зливи і повені з-за урагану. За п'ятибальною шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона, що вимірює збиток від урагану, "Флоренс" дали четверту категорію. Як відзначили дослідники, швидкість вітру подібних ураганів може дорівнювати 220 кілометрів на годину.


Президент США Дональд Трамп зазначив у себе в мікроблозі в Твіттер, що переговорив з губернаторами Північної і Південної Кароліни і Вірджинії і попросив жителів штатів бути в повній готовності і дотримуватися обережності.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що NASA опублікував знімки шторму на Юпітері. Автоматична станція змогла наблизитися настільки, щоб кадри вийшли максимально масштабними. Величезна червона воронка, як відзначають дослідники, швидше за все, є ураганом.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще


Раніше Знай.UA писав про те, у скільки обійдуться пологи у Сполучених Штатах Америки. Для того, щоб народити малюка в США необхідно мати оформлену візу, придбати недорогі квитки на пізніх термінах вагітності, зняти житло, чекаючи щасливого дня, потім у призначений термін викликати швидку допомогу. Як з'ясувалося, пологи за кордоном обійдеться відносно дешево.


Також Знай.UA писав про те, що смертоносна планета Нібіру наближається до Землі. Відеозапис зі свідченням майбутнього кінця світу виклав один з очевидців. Поруч з Місяцем на небі чітко видна червона планета. Думки вчених розділилися. Деякі пророкують, що це кінець всьому живому, а деякі відзначають, що ніякої небезпеки не існує і планети Нібіру – це вигадка.