У Москві оголена жінка була помічена в трамваї в Сокільниках. Дама доїхала до зупинки по вулиці Стоминка, а потім покинула громадський транспорт і попрямувала до станції метро "Преображенська" у столиці. До місця події попрямували правоохоронці.


А тим часом у Воронежі жінка гуляла по місту з голим бюстом і в шортах, не бентежачись здивованих поглядів перехожих. Нудистка була з компанією. У якийсь момент дама забрала у свого улюбленого пляшку пива і вилила собі на груди. Але пізніше жінка все-таки одягла футболку.

А у Владивостоці голий чоловік вискочив з кущів на перехожу в Покровському парку. Як розповіла свідок нападу ексгібіціонізму правоохоронцям, збоченець нечутно підкрався до неї, а вона помітила його тільки, коли подивилася назад. Від переляку жінка закричала й кинулась навтьоки, а голий чоловік почав її переслідувати, однак, помітивши інших людей, повернувся назад.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Олена Водонаєва продемонструвала один з найбільш відвертих своїх нарядів на знаменитому фестивалі. На фото Олена трохи розсунула сідниці руками. Багато з фоловерів захоплювалися сміливістю дівчини, а от інші побачили в цьому дурість і натяки на найдревнішу професію.


Раніше Знай.UA повідомляв про те, що Надія Дорофєєва опублікувала знімок у відвертому купальнику, в якому продемонструвала свої підтягнуті сідниці. Крім цього, видно було і деталі тіла, приховані під купальником, так як він намок і виставив все на огляд.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також Знай.UA писав про те, що Ірина Шейк оголилася і вивалялась в піску, рекламуючи купальник. Як видно на відео, сексуальний купальник дівчини додав її образу пікантності. Ролик знімали, швидше за все, на Мальдівах, так як за спиною Ірини видно блакитну воду і безхмарне небо їй в тон. Все це доповнює білосніжний пісок.