В зоні проведення Операції Об'єднаних сил, 12 вересня, під час ворожого обстрілу терористів, загинув український солдат, житель Шостки, Ярослав Бугаєвський.

Цю інформацію повідомив мер Шостки Микола Нога на своїй сторінці в Facebook.

Ярославу Бугаєвському, на момент смерті, було всього 20 років. Він служив у 58-ій окремій мотопіхотній бригаді.

"Юнак навчався в школі №12, потім успішно склав іспити в Шосткинському хіміко-технологічному коледжі. Не закінчивши навчання, Ярослав вступив до лав Збройних Сил України, вирушив на схід захищати Батьківщину. Ярослав Бугаєвський був людиною з активною життєвою позицією, мав численні спортивні досягнення (медалі, чорний пояс по айкибу до). Завжди чуйно ставився до родичів, допомагав друзям. Шосткинська громада висловлює щирі співчуття родині загиблого. У місті оголошено жалобу у найближчі 3 дні. Про дату похорону буде повідомлено додатково" мер Шостки Микола Нога

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Захисник України був вихованцем шосткинського клубу фізичної підготовки "Патріот". Працівники клубу висловили свої співчуття.

Нагадаємо, за минулу добу, 12 вересня, терористи в зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС), поранили двох українських військових.

У повідомленні говориться, що путінські найманці 38 разів обстрілювали позиції українських захисників. Терористи тричі, при обстрілі, використовували заборонену Мінськими домовленостями озброєння. Вони вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" бойовики вигадали і показали чергового "вбивцю" Захарченка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що про українських героїв зняли документальний фільм.