З початку доби, 14 вересня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу російські бойовики встигли влаштувати сім прицільних обстрілів.

Про це під час брифінгу заявив Дмитро Гуцуляк - спікер Міністерства оборони.

"З початку цієї доби, станом на ранок, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 прицільних обстрілів. Третій день поспіль фіксуються обстріл окупантів поблизу Станиці Луганської. Близько 6 ранку ворог вів обстріл позицій захисників України з гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів", - заявив він.

Гуцуляк також додав, що окупанти вели обстріл в напрямку Гнутово, Водяного і Широкіно, три рази дісталося Кримському.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Кілька разів підрозділи Об'єднаних сил відкривали адекватну відповідь вогонь і примушували ворога до дотримання режиму тиші", - додав прес-секретар.

Спікер також зазначив, що з початку доби українські військовослужбовці не понесли втрати.

Пам'ятник убитому Захарченку розсмішив соцмережі

Олександру Захарченку і його охоронцю В'ячеславу Доценку встановили пам'ятний камінь, от тільки правопис підвело. Про це написав у Twitter лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, якого російські ЗМІ називають "Доктор Смерть". Він вказав на слово "загинув" на написі, пояснивши, як повинно бути правильно.

Нагадаємо, терористи в зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС), поранили двох українських військових.

У повідомленні говориться, що путінські найманці 38 разів обстрілювали позиції українських захисників. Терористи тричі, при обстрілі, використовували заборонену Мінськими домовленостями озброєння. Вони вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" бойовики вигадали і показали чергового "вбивцю" Захарченка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що про українських героїв зняли документальний фільм.