У Запоріжжі роками працює заклад, куди приходять щодня виключно на власному ентузіазмі: вони рятують життя безпритульним тваринам.


Але зараз небайдужі активісти опинилися у цілковитій скруті, собак стало так багато, що їх просто немає чим нагодувати – і не дивно, адже всі ми знаємо, як їх викидують на вулицю, немов непотріб власники і навіть не цікавляться, що буде завтра із колишнім улюбленцем.


Тому "Міні-притулок для тварин "Добрі ручки" на сторінці у Facebook просить допомоги у всіх, хто співчуває нещасним тваринкам і хоче посприяти якось у цій ситуації:

"Друзі, у нас останнім часом чорна смуга ... Хвороби, смерті, повне спустошення всіх запасів і ніякого просвіту….На завтра лишилося 200 грамів каші на 90 тварин. Будь ласка, допоможіть хоча б їжею, не справляємося. Будь-яке прострочене, м'ясне, каші, хліб, корм - та що завгодно. Подивіться на цих собак, як вони б'ються за те, щоб облизати порожню баночку…", - закликають активісти.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще


Контакти:

Ірина Гаркуша
+380978075708
+380996230524


Дивіться: найбільший в Україні притулок для тварин потребує допомоги


Нагадаємо, вченим вдалося зробити цікаві висновки, стежачи одночасно за приматами і дітьми.
Як повідомляв Знай.ua, у Києві відбувся суд над шкуродером Олександром Королем, який підозрювався в отруєнні семи собак у центрі міста.
Також Знай.ua писав, божевільна пара сяде до в'язниці за інтим з собакою.