Прагнення України до здобуття Томосу про автокефалію православної церкви відомий шоумен і український композитор Володимир Бистряков назвав зрадою. Злобний пост про цю саму "зраду" він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook. У своєму пості Бистряков називає автокефалію, до якої прагне Україна, угодою з совістю.

"Нас втягують в угоду з совістю. Зрадивши свою мову – зраджуємо наших батьків, які мову передали нам разом з батьківським благословенням. Зрадивши свого Предстоятеля, перемінивши Справжнє на Нав'язане – ми зрадимо свою душу. І нехай не кожен з нас особисто є ініціатором цих намірів – ми все одно відповідальні! За зраду своїм ідеалам, своєму духу, своїм переконанням. Сили всім нам, Друзі! Вистоїмо! Сьогодні полем битви з Нечестивим є наша Душа. Наша Безсмертна Душа", - написав шоумен.

Володимир Бистряков

Варто відзначити, що знайшлися ті, хто поспішив охолодити запал Бистрякова. Так, у своєму телеграм-каналі політолог Олексій Голобуцький засудив даний пост композитора, зазначивши, що "рідний іврит цей "праведний патріот до смертної години" напевно навіть не пробував вчити".

"Бистряков знову вивалив порцію гидот на адресу України… Нерозумно і смішно, але більше безглуздо, і образливо для всіх виглядає ця безродна чебурашка, раздувша в'ялі щічки в захист не своєї мови, не своєї культури, не своєї віри", - заявив Голобуцький.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вселенський патріарх Варфоломій

Політолог також підкреслив, що в цілому, така поведінка Бистрякова виглядає з боку дуже бридкою. "Адже прихистила Бистрякова українська земля, якій Скрепостан століттями несе смерть і знищення. Але товариш зневажає рідну землю і народ, зневажає і приймних, зате з задоволенням і відчуттям власної значущості повзає на череві перед вбивцями рідної та прийомної сім'ї. Фу..." - додав Голобуцький.

Патріарх РПЦ Кирило

Нагадаємо, Польща зрадила Україну у найважливіший момент, такого не очікував ніхто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що стало відомо, хто очолить Єдину церкву в Україні.

Також портал "Знай.uа" писав, що посланник Путіна в рясі трясе Синод за Україну.