На вихідних, 15-16 вересня, в Україні буде панувати по-літньому тепла погода. Середня температура повітря становитиме 23-25 градусів і місцями в регіонах пройдуть короткочасні дощі.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

У західних регіонах місцями очікуються грозові дощі. Температура повітря становитиме вдень 20-23 градусів тепла. На сході країни повітря вдень прогріється до 23-25 градусів, пройдуть дощі.

У центральних областях буде панувати переважно ясна погода, але у Полтавській та Кіровоградській областях пройдуть грозові дощі. Вдень температура повітря становитиме 23-25 градусів тепла.

На півночі України опадів не очікується, а вдень повітря прогріється до 22-24 градусів. А ось на півдні синоптики обіцяють дощі. Зокрема, в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму пройдуть сильні грози. Температура повітря становитиме 23-26 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Погода 15 вересня

У суботу, 15 вересня вночі та вдень у західних, східних областях, а також у Криму та Приазов'ї очікуються короткочасні дощі, а подекуди грози. Вітер буде північно-східний з переходом у північно-західний, близько 5-10 м/с. Повітря прогріється до 23-25 градусів тепла.

У неділю, 16 вересня на Заході України буде тепла і суха погода. Так, температура повітря складе 20-22 градусів тепла. На решті території країни очікуються короткочасні грозові дощі, а температура повітря становитиме 23-25 градусів тепла. Вітер очікується північно-західний, 5-10 м/с.

Погода 16 вересня

На початку наступного тижня очікується суха тепла погода майже без опадів по всій території України. А температура повітря в різних регіонах становитиме від +18 до +23 градусів.

Нагадаємо, погода на вихідні закриє українців будинку. Синоптик розповіла, чого чекати в суботу і неділю.

Як повідомляв "Знай. ua", справжня осінь загляне в Україну. Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні найближчим часом.

"Знай. ua" писав, будь витівок чекати від погоди.