У Києві поліція затримала зловмисників, які напали на суддю Сергія Дячука.


Напад на Дячука: підозрюваного затримали

Слухання у справі про активістів Майдану
Слухання у справі про активістів Майдану


Сам він припускає, що це пов'язано із професійною діяльністю – зокрема, кримінальними справами стосовно активістів Майдану та колишніх співробітників "Беркуту".
Словесний конфлікт почався на вулиці Симиренка. Охоронець вихопив металеву палицю і почав бити суддю, викликали швидку і Дячука забрали до лікарні. Звідти він повідомив копам про напад.


Дячук зазначив, що біля стоянки помітив вогнище, охоронець парковки палив сміття. Суддя зробив чоловікові зауваження, а той схопив металеву палицю та почав наносити йому удари по руках та голові. Зловмисник тим часом із місця події втік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Суддя Сергій Дячук
Суддя Сергій Дячук


Нападником виявився мешканець столиці, 1964 року народження, але, посилаючись на таємницю слідства, його прізвище поки не називають. Йому попередньо передбачили ймовірне покарання: ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Суддя Сергій Дячук
Суддя Сергій Дячук


Як відомо, на суддю столичного суду Святошинського району Сергія Дячука напали біля власного будинку. Під головуванням Сергія Дячука відбуваються слухання справи вбивства людей на Майдані 18-20 лютого 2014 року. Справа, в якому вже фігурують 157 постраждалих і понад 500 свідків.


Дивіться: Справа про розстріл Майдану // Брифінг головуючого судді Сергія Дячука


Нагадаємо, у Києві напали на суддю Святошинського районного суду Сергія Дячука.
Як повідомляв Знай.ua, невідомі розстріляли натовп посеред площі.
Також Знай.ua писав, Луценко збирається подати у відставку.