Днями народний депутат від БПП Олег Барна в черговий раз показав всю свою сутність, ставши жертвою гучного скандалу.

Про це детально розповіла PolitekA.

Після перебування на економічному форумі в Польщі Барна негайно прилетів на голосування у Верховній Раді, як тільки почув про запропоновані журналістами 50 тис. доларів. Відомо, що СМС-повідомлення йому прислали від імені Ігоря Кононенко - довіреної особи Петра Порошенка.

Олег Барна

В смс була наступна інформація:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Привіт, Кононенко, 5395-д сьогодні. Друге читання. Потрібно за 50к ($ 50 000, - ред.). Підтвердь

смс

Нардеп відразу ж написав, що його немає в Україні, оскільки він знаходиться в Польщі на економічному форумі. При цьому нардеп пообіцяв якомога швидше повернутися в Україну.

Найцікавіше те, що поки Барни не було на території держави, його картка проголосувала у Верховній Раді 22 рази.

голосування

Незабаром Барна зрозумів, що це розіграш, він назвав журналістів "жовторотими шавками з каналу 1 + 1", а також "продажними нікчемними писаками" і "аморальними особинами неукраїнської національності, з брудних морд, яких вилітають брехні, пасквілі і різні надумані і ними ж створені скандали".

пост

У відповідь журналіст Ігор Колтунов назвав такі дії депутата «побутовим фашизмом» і вирішив відвідати Барну з букетом троянд (нагадуючи про зворушливу сцені у Верховній Раді за участю Барни і Яценюка).

Під час зустрічі депутат від квітів відмахувався, на питання не реагував, і щосили намагався втекти від Колтунова.

скандал

Зрештою, букет троянд депутат таки зламав об голову журналіста. Також повідомивши про те, що він - антисеміт.

Як додав Барна, сховавшись за охоронцями: «Для активістів, бандитів, злодіїв».
Репортер не розуміє, як член українського парламенту від провладної фракції може собі дозволити відкрито стверджувати, що він - анісеміт. Жахає те, що, здається, Барна не бачить в цьому жодної проблеми.

Крім того, багато журналістів вже стали зацікавлені в тому, як суспільство має реагувати на це зізнання, і що буде Барні за те, що його картка голосувала в період його відсутності не тільки у Верховній Раді, а й взагалі в Україні.

Олег Барна

Користувачі мережі негайно додали:

"Чмошніки. І авжеж виберуть ж наступного разу знову", "Поки спиртової заводик не відіжме, не заспокоїться"

Що ж, залишається спостерігати за тим, як буде розвиватися справа.

Нагадаємо, вже більше тижня для громадськості є секретом таємнича засмага прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Не поширюється про це і прес-служба уряду.

Як повідомляв Znaj.ua, в питанні війни з Російською Федерацією, Україну "підвела" зміна її ядерного статусу. Про це повідомив народний депутат України від партії "Наш край" Сергій Шахов в ефірі програми "Спецпроект з Наташею Влащенко", передає Politeka.

Також Znaj.ua писав про те, що Арсеній Яценюк неодноразово потрапляв у різні скандали. Читайте все найцікавіше з його біографії.