В 2019 році кількість субсидій для українців різко і стрімко скоротиться порівняно з 2018, через вагому причину.

Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Реви, субсидій стане менше через підвищення добробуту українців.

Андрій Рева
Андрій Рева

"Потреба в субсидіях буде меншою. Це пов'язано з підвищенням пенсій і заробітної плати. Сума коштів, яку виділять для субсидій, залежатиме від ціни на газ для населення" Андрій Рева

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Міністр соцполітики розповів, що уряд ще остаточно не вирішив, що робити з цифрами по субсидіях на майбутній рік.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Нагадаємо, багато українців вже з жахом готуються до початку опалювального сезону і тим цінам, які будуть супроводжувати цей процес. Як багато хто знає, вже зовсім скоро мільйони українців отримають нові рахунки за житлово-комунальні послуги. Жахає те, що конкретних даних і цифр досі немає.

Як відомо, офіційний новий тариф на газ для населення не затверджений, хоча в уряді прогнозують підвищення приблизно на 25%. А адже саме від тарифу на природний газ безпосередньо залежить, скільки буде коштувати опалення і гаряча вода в наших будинках.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Багато хто чув про те, що на державну субсидію, як це було раніше, мільйони сімей вже не можуть розраховувати. Оскільки після недавньої зміни порядку надання субсидій, багато сімей втратили право на державну допомогу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" мінрегіон врегулював процедуру оснащення будівель вузлами комерційного обліку (лічильниками). Даний наказ від 9 серпня №206 набрав чинності з дня опублікування.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що власники сільських господарств в Україні зможуть зберегти субсидію за допомогою нового органу, введеного в регіонах. Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив керівник директорату Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко.