У понеділок, 17 вересня, на території України очікується прохолодна погода з мінливою хмарністю. В більшості областей нашої країни температура повітря знизиться, а вітер буде холодним і поривчастим.

При цьому синоптики опадів не прогнозують. Про це повідомляється на сайті українського Гідрометцентру.

Так, вночі температура повітря складе 7−14° тепла, вдень 18−22°. Вітер очікується північно-західний 5−10 м/с.

Прогноз погоди в Україні на понеділок, 17 вересня

прогноз погоди на 17 вересня від Укргідрометцентру

В Києві 17 вересня очікується хмарна погода, без опадів. Температура повітря найближчої ночі 9−11°, вдень 19−21°.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Львові у понеділок прогнозується різке похолодання, особливо вночі. Стовпчики термометрів покажуть 7−9° вночі та 20−22° вдень.

В Одесі погода обіцяє бути сухою, але хмарною. Температура повітря вночі 12−14°, вдень 21−23°.

В Дніпрі очікується мінлива хмарність, без опадів. Повітря вдень прогріється до 20−20°, а вночі стовпчики термометрів покажуть 9−11°.

У Харкові понеділок буде досить прохолодним. Температура повітря вночі 9−11°, вдень 19−21°.

У Карпатах буде бушувати холодне повітря, дощів і злив не прогнозують. Температура повітря вночі 8−10°, вдень 22−24°.

Крім того, геомагнітна обстановка в Україні у понеділок, 17 вересня, буде мінливою. Так, вночі очікуються малі геомагнітні бурі, які підуть на спад вранці, а ввечері будуть лише незначні короткочасні збурення.

геомагнітна обстановка в Україні 17 вересня

Нагадаємо, що бабине літо скасовується, та як Україну накриють потужні дощі. У найближчі дні в більшості областей країни слід очікувати мінливу хмарність. На Лівобережжі короткочасні дощі, місцями грози.

Як повідомляв портал Знай.uа, у східних та деяких південних областях України синоптики прогнозують дощі та грози. При цьому в північних і західних регіонах переважатиме суха і сонячна погода.

Також портал Знай.uа писав, що в Укргідрометцентрі попередили громадян про можливе погіршення самопочуття у зв'язку з погодними умовами.