Багато українців із жахом чекають зими, адже постійні зміни погоди дають про себе знати кожен день.

Експерти вже повідомили про те, що на Україну йде антициклон. У зв'язку з цим, вночі очікується досить прохолодна погода. А ось денна температура може досягти +28.

холодна осінь

Також вони додали, що на жовтень припадуть і перші нічні заморозки.

холодна осінь

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У свою чергу, листопад приготує для українців похолодання і дощі. Сніг буде падати, але лежати недовго. Також у листопаді будуть перші справжні морози.

До слова, 16 вересня, у неділю, крім західних областей, дощі і грози накриють практично всю Україну. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, за словами синоптиків, 16 вересня слід очікувати мінливу хмарність. На Лівобережжі короткочасні дощі, місцями грози. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура 17-22°, у південних, східних областях та на Закарпатті до 25°".

дощі

У Києві в неділю буде без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура близько 20°. Опадів вдень не слід очікувати і в Київській області. Температура 17-22°.

На понеділок-вівторок 17-18 вересня синоптики прогнозують на території України невелику хмарність без опадів. Вітер північно-західний з переходом у західних та північних областях на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-12°, 17 вересня у південній частині 10-15°, вдень - 18-23°, 18 вересня у західних та Одеській областях до 25°.

дощі

У Києві та області У ці дні опади не передбачаються. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-12°, вдень 18-23°.

19-20 вересня в Україні без опадів. Температура вночі 8-14°, на узбережжі морів до 16°, вдень - 20-26°.

На Київщині синоптики прогнозують вночі 9-14°, вдень 20-25°

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі попередили громадян про можливе погіршення самопочуття у зв'язку з погодними умовами. Так, згідно графіку ефективної температури за показником Міссенарда, в Україні на вихідних, 15-16 вересня, очікуються субкомфортні погодні умови.

Як повідомляв Znaj.ua, у неділю, 16 вересня, у східних та деяких південних областях України синоптики прогнозують дощі і грози.

Також Znaj.ua писав про те, що цієї осені в Україні перші заморозки у повітрі очікуються у другій і третій декадах вересня, а саме в гірських районах.