Замерзнемо, поки дочекаємося: коли в Києві включать опалення

У неділю, 15 вересня, стало відомо про те, що незважаючи на складну ситуацію з енергозабезпеченням, "Київтеплоенерго" нарешті завершує підготовку столиці до зимового періоду. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Чиновник запевняє, що як тільки середньодобова температура повітря опускається нижче + 8 градусів протягом трьох діб і має тенденцію до зниження, то Київ приймає рішення про розгортання системи опалення.

школа
школа

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У школах придумали новий спосіб заробити на дітях, будьте уважні

Багато батьків стикалися з ситуацією, коли шкільна адміністрація починає вимагати гроші за ті процедури, які повинні бути безкоштовними. Нещодавно в мережі з'явилася інформація про новий спосіб вимагання грошей з батьків.

Стало відомо про те, що в деяких містах України в школах вимагають плати за групи продовженого дня через небажання місцевої влади виділяти гроші на зарплати вчителям.

Погода на вихідні
Погода на вихідні

Погода принесе українцям не тільки дощі, але і проблеми зі здоров'ям

В Укргідрометцентрі попередили громадян про можливе погіршення самопочуття у зв'язку з погодними умовами. Так, згідно графіку ефективної температури за показником Міссенарда, в Україні на вихідних, 15-16 вересня, очікуються субкомфортні погодні умови.

"Протягом вихідних, у ранкові години 15 вересня і протягом цілої доби 16 вересня люди можуть відчувати помірні теплонавантаження. Зростає збудливість і дратівливість, відзначається зниження імунітету, перепади емоційної активності, зниження уваги і працездатності, підвищена сонливість", - повідомили в прес-службі Укргідрометцентру.

Курт Волкер
Курт Волкер

Летальна зброя для України: Волкер розкрив важливі деталі

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтвердив раніше озвучену інформацію про готовність надати ЗСУ новітнє озброєння. Про це Волкер повідомив журналістам під час саміту YES.

Китайський банк
Китайський банк

Старий союзник Кремля підтримав антиросійські санкції, Путін в шоці

Банки Китаю відмовляються проводити транзакції за участю російських компаній. Це відбувається через санкції США і Євросоюзу. Про це повідомляє глава уряду Центробанку Росії в Китаї Володимир Данилов.