Народні депутати
Народні депутати

Відразу після цін на алкоголь влада візьметься за сигарети

Відразу після збільшення ціни на алкоголь нардепи вирішили взятися і за ринок сигарет, у тому числі електронних, які в законодавчому полі України мало регульовані. Так, у перші дні вересня у Верховній Раді зареєстровано одразу 7 законопроектів, які так чи інакше стосуються куріння, тютюнових виробів, їх виробництва і продажу.

Популярний український курорт пішов під воду, пляжі зруйновані: кадри апокаліпсису

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У результаті масштабної зливи в улюбленому курорті українців м. Бердянськ Запорізької області, підтопило переважну більшість вулиць і приватних домоволодінь. У ДСНС повідомили, що після інтенсивних опадів 16 вересня деякі вулиці залиті водою, місцями приблизно до 20-25 см.

РПЦ
РПЦ

Втратив Україну: патріарх Кирило нарвався на гнів Путіна, назріває неймовірне

Російське джерело назвало "незвично прямолінійним втручання Кремля" в ході синодальної дискусії РПЦ. Інцидент стався через заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова з цього питання.

П'яний таксист протаранив зупинку з людьми в Києві і намагався втекти, є постраждалі

Увечері в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook. Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля станції метро "Мінська".

Похорон Захарченка
Похорон Захарченка

Захарченко воскрес? На Донецькому кладовищі відбуваються страшні речі: фото

На кладовищі "Донецьке море" на території тимчасово окупованого Донбасу, терористи виставили охорону зі зброєю навколо могили екс-ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка. Відповідні знімки з коментарями опублікували в Facebook місцеві жителі. Цікаво, що саме поховання розташоване на так званій "алеї слави", де поховані терористи "Моторола" та "Гіві".