З кінця наступного року ділянка на трасі "Київ-Одеса" (дорога М-05) стане платною.

Про це пише "Інформатор"

Наразі чиновники вирішують питання щодо створення концесійної дороги на ділянці від Окружної дороги столиці до міста Біла Церква.

Платна дорога

"Укравтодор", в особі Служби автомобільних доріг у Київській області, уклав договір з компанією "Науково-виробнича фірма "Мостопроект", яка виграла тендер на проведення робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва концесійної автодороги "Київ-Біла Церква", - зазначає джерело.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Мостопроект" зобов'язаний надати техніко-економічне обґрунтування до кінця грудня 2019 року. Вартість розробки документації складе 5,4 мільйона гривень. Первинна ж цінова пропозиція компанії була значно вищою і становила 7,35 мільйона гривень.

Додамо, що в Україні пропонують заборонити експлуатацію автобусів, що переобладнані з транспортних засобів іншого призначення.
Проект постанови розміщено на офіційній сторінці Мінінфраструктури.

Також ми писали, що переповнений київський тролейбус спалахнув просто на ходу біля Індустріального мосту. за попередніми даними, ніхто із пасажирів не постраждав.

Дивіться: у Києві розпочали реконструкцію Шулявського мосту

Нагадаємо, спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд призначити заставу міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну у розмірі 5 мільйонів гривень.

Як повідомляв Знай.ua, Україна зайняла майже останнє місце в ганебному рейтингу. За якістю автомобільних доріг наша країна посіла 130-е місце зі 137 країн світу.

Також Знай.ua писав, українцям пояснили, чому асфальт на дорогах "тане" разом зі снігом.