У вівторок, 18 вересня, Служба безпеки України опублікувала відео під назвою "Шаман", в якому чоловік з бубном і специфічному, що нагадує шаманский, одяг, заходить до будівлі СБУ і стукає в бубон.

Відповідне відео було опубліковано на офіційній сторінці СБУ в Facebook.

Таким чином СБУ вирішила спростувати слова екс-керівника відомства щодо того, що до роботи спецслужби залучаються екстрасенси. У коментарі до відео "Шаман" повідомляється, що інформація з інтерв'ю Наливайченка з приводу того, що до роботи в СБУ залучають фахівців з екстрасенсорними або магічними здібностями, не відповідає дійсності.

"Разом з тим, не виключаємо, що мова в інтерв'ю могла йти про особистих позаштатних радників Наливайченка в 2014-2015 роках. Враховуючи це, ми здійснили реконструкцію можливого подібного співробітництва", - наголошується в заяві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарі СБУ додала, що під час зйомок жоден "консультант" – шаман, ворожка, екстрасенс, колдун, чаклун, відьма не постраждали.

Окремо в прес-службі СБУ повідомили, що не витратили ні копійки з коштів держбюджету на те, щоб зняти відео. Ролик був створений за допомогою волонтерів.

Раніше Валентин Наливайченко в інтерв'ю виданню "Країна. ua" повідомив, що "українські політики буквально стоять у черзі до різним шарлатанам, щоб дізнатися свою долю, а в СБУ залучали для допомоги людей з екстрасенсорними здібностями".

Шаман

Не відповідає дійсності інформація видання «Страна.ua» з посиланням на інтерв’ю з Валентином Наливайченком щодо залучення до роботи в СБУ фахівців з екстрасенсорними чи магічними здібностями. Разом з тим, не виключаємо, що мова в інтерв’ю могла йти про особистих позаштатних радників В. Наливайченка у 2014-2015 роках. Враховуючи це, ми здійснили реконструкцію можливої подібної співпраці. Під час зйомок жоден «консультант» - шаман, ворожка, екстрасенс, чаклун, маг, відьма не постраждали.

Posted by The Security Service of Ukraine on Tuesday, 18 September 2018

Нагадаємо з чим пов'язана атака НАБУ на заступника голови СБУ Павла Демчину. НАБУ і Ситник схожими результатами навіть близько похвалитися не можуть.

Як повідомляв "Знай. ua", мітингувальники під Генпрокуратурою зігнали всю злість на журналістці. На журналістку українського телеканалу NewsOne Дарину Білера було скоєно напад

"Знай. ua" писав, що порушив закон детективу НАБУ світить суд. ГПУ завела кримінальну справу на детектива НАБУ, який готував підозра Демчыне.