У вівторок, 18 вересня, в Ужгороді відбулася пожежа у багатоповерхівці на вул. Минайській. В будинку горіла одна з квартир на восьмому поверсі.

Пожежа в квартирі

#Пожежа у квартирі на вулиці Минайській в Ужгороді

Posted by Управління ДСНС України у Закарпатській області on Tuesday, 18 September 2018

"На ліквідації пожежі працювали 5 одиниць техніки та 20 рятувальників. Пожежа почалася близько 13:20, було локалізована о 13:37 і повністю ліквідована о 14:20", – повідомляють у ДСНС.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

При розборі конструкцій рятувальні служби виявили тіло жінки. Поки що особистість померлої невідома. Причина пожежі та сума завданих збитків встановлюється.

Раніше повідомлялося, що в Житомирі на території картонної фабрики спалахнула велика пожежа, вогонь охопив не менше трьох тисяч квадратних метрів площі.

Рятувальники стверджують, що причина загоряння - матеріали, які знаходяться на фабриці і створюють пожежне навантаження: папір і картон. Екологічну небезпеку ПП експерти не оцінювали.

Очевидцям вдалося зняти все з повітря, кадри опублікували в мережі. Інформації про постраждалих поки не надходило. Керівництво фабрики коментарів з приводу ситуації також не надавало. Слід зазначити, що приміщення розташоване в промисловій, віддаленій зоні, поруч - лісові насадження, тому вогонь міг перекинутися на найближчі території.

Крім того, у неділю ввечері, 16 вересня, на вул. Ясногорській, 16-А, в Києві загорівся 5-поверховий недобудований будинок.

Про це стало відомо з повідомлення столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 18:07. На місці події вдалося з'ясувати, що вогонь спалахнув на даху недобудови. Площа пожежі становить понад 800 кв. м.

Нагадаємо, в баварському Фобург-ан-дер-Донау у Німеччині прогримів вибух, в результаті якого спалахнула велика пожежа.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Тольятті (Россия) сталася масштабна пожежа: вогонь охопив завод по виробництву хімічних речовин.

Також Знай.ua писав, що в столичному бизнес-центрі "Парус" сталося займання.