Вранці в суботу, 1 вересня на ділянці нафтопереробного заводу Bayernoil в баварському Фобург-ан-дер-Донау в Німеччині прогримів вибух, в результаті якого спалахнула велика пожежа.

Цю інформацію повідомляє УНН.

У повідомленні говориться, що вогонь з неймовірною швидкістю поширився на сховища зрідженого газу і бензину.

Поки пожежникам не вдалося локалізувати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, відомо, що в результаті вибуху і подальшої пожежі було поранено як мінімум вісім осіб.

У поліції розповіли, що 1800 жителів з довколишніх будинків були змушені покинути свої будинки через дим. Приблизно через 3:00 хмара диму частково розсіялася, і люди змогли повернутися.

Нагадаємо, що сьогодні вранці в приватному будинку в Лисичанську стався вибух. Цю інформацію повідомила у своєму Facebook Тетяна Погукай, речник прес-служби ГУ Нацполиции в Луганській області.

Вибух стався на вулиці Генерала Потапенка. В результаті події постраждало дві людини: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Вони були госпіталізовані в реанімаційне відділення лікарні міста. За попередньою інформацією, вибух стався внаслідок витоку газу через несправність газового котла.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в суботу, в київському торгово-розважальному центрі "Lavina Mall" була пожежа і евакуація відвідувачів. Про це повідомили відвідувачі кінотеатру Multiplex, який розташований в будівлі ТРЦ. За словами очевидиці, людей посеред фільму попросили покинуть кінозал і зберігати спокій.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Росії знову стався страшний пожежа: на цей раз НП сталася в Казані, загорівся великий торгово-розважальний центр "Порт".