У найближчі дні в Україні стоятиме комфортна сонячна погода і осінь прийде лише з початком наступного тижня.

Протягом усього тижня в Україні прогнозується суха, сонячна і тепла погода. Дощі, які ще вчора мали місце в деяких регіонах, відступлять, і повернуться лише до кінця суботи. А до цього - стоятиме тепле бабине літо. Про це повідомили в Українському Гідрометцентрі.

Уже в середу, 19 вересня, по всій території України повітря прогріється до + 25-27 градусів. Дощів ніде не передбачається, але можлива невелика хмарність.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У четвер, 20 вересня, на півдні країни стане ще тепліше, місцями буде + 28-29 градусів. Все так само сухо і сонячно по всій Україні.

У п'ятницю, 21 вересня, погода буде схожою з попередніми двома днями. Все так же прогнозують тепло, сонячно і сухо. Хмар буде мало, а повітря все так же прогріється до + 25-27 градусів.

У суботу, 22 вересня, за прогнозами синоптиків, в Україну із заходу вже прийдуть осінні дощі і прохолодний фронт. Саме він і почне виганяти бабина літо. Так, в суботу в західних регіонах прогнозують дощі, температура повітря там знизиться до + 21-24 градусів. На решті території все так само сухо і сонячно, до + 25-27 градусів.

А ось вже в неділю, 23 вересня, в Україну прийде осінь. Синоптики попередили про різкому перепаді температури: там, де в суботу було +25, у неділю буде всього + 15-17. Дощі просунуться далі в центр, на північ і схід України, несучи холодне повітря. А на заході країни, хоч і буде сонячно, але все ж по-осінньому прохолодно - вдень буде всього до +17, а вночі температура опуститься місцями всього до +5 градусів.

Нагадаємо, українців попередили про можливе погіршення самопочуття через погоду

Як повідомляв портал "Знай.ua", осінь обіцяє бути непередбачуваною.

Також "Знай.ua" писав, цієї осені в Україні перші заморозки у повітрі очікуються у другій і третій декадах вересня.