Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРСІ) дозволила "Укртелекому" підвищити вартість своїх послуг. За попередньою інформацією, вже з 1 листопада ціни піднімуться на 14%, а з 1 січня 2019 року - ще на 10,05%.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії. Так, "Укртелеком" пропонує зробити підвищення тарифів двоступеневими: під час першого, який триватиме до 31 грудня, ціни на послуги подорожчають тільки для населення, а вже під час другого - для всіх категорій користувачів. Таким чином тарифи зрівняються між жителями міст і сіл.

Представники компанії пояснили, що на сьогоднішній день вартість послуги оператора розраховується за собівартістю на 4-й квартал 2016-го року, хоча зараз собівартість зросла на 10% в місті і на 75% у селі.

Відповідний документ направлять у Міністерство юстицій для реєстрації. Саме від відомства залежить, коли саме подорожчають послуги "Укртелекому", оскільки документ може "зависнути в повітрі" аж до декількох місяців, що автоматично посуне терміни подорожчання.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Укрпошта опинилася на межі дефолту. "Укрпошта" опинилася на межі банкрутства, керівництво говорить про серйозні проблеми з фінансами і боргами. Перший заступник генерального директора Відкритого акціонерного товариства (ПАТ) "Укрпошта" Олександр Чернявський повідомив про критичний стан підприємства. Дану заяву він зробив під час робочої зустрічі редакторів національних та регіональних газет, активістів Національного союзу журналістів України (НСЖУ).

Наголошується, що саме цим "Укрпошта" пояснює пропозиції великим видавцям відтермінувати розрахунки з редакціями за підсумками передплатної кампанії.

Нагадаємо, "Укрпошта" запускає експрес-доставки з Китаю. Тепер товари, замовлені онлайн, приходитимуть набагато швидше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Нова Пошта" згортає популярну послугу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Укрпошта обурила українців "європейським" сервісом.