Хто з нас не мріяв скинути кілька зайвих кілограмів? Тим паче, що осінь – не привід розслаблятися. Тримати себе у гарній фізичній формі допоможе новітня система здорового харчування та доставка корисних продуктів.


Цікаво, що саме від вашого раціону залежить вага (на 80%), і тільки на 20% - від тренування у спортзалі. Дуже часто ми втомлюємося стояти біля плити, готувати смачні і поживні страви, та ще й з мінімумом калорій просто не лишається часу та сил. Тому на допомогу у такому випадку прийде ServiceDiet - це якість, перевірена часом.


За допомогою сервісу нового покоління ви не тільки помітите зовсім скоро позитивні зовнішні зміни, а й будете почувати себе набагато краще. Місія компанії досить проста і зрозуміла кожному, її знає будь-який тренер: важко відстежити раціон людини, особливо якщо вона худне, чи займається бодібілдингом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Засновниця компанії та її чоловік, спортивний тренер з 10-річним стажем, вигадали ServiceDiet для того, аби ви могли порахувати всі калорії, скласти певну модель харчування. Спочатку вони просто взяли в оренду приміщення, але коли спортсменам, та простим офісним працівникам система почала допомагати, виробництво розширили.


Для прикладу: вам треба скинути зайві 5 кілограмів, зменшити талію на 10 сантиметрів. Ваш дієтолог індивідуальний раціон складе виходячи з вашої мети.

А кухарі приготують все на 5 смачних прийомів їжі. Причому – у зручний час. Таким чином зможете спланувати відпочинок, починати успішні проекти, забудете про побутові дрібниці, а найголовніше – сформуєте правильні харчові звички.

+380972484300 Ольга
+380978833113 Ірина

Особисті менеджери, з якими можна ні про що не переживати.

Нагадаємо, популярна ведуча розкрила секрет своєї ідеальної фігури.
Як повідомляв Знай.ua, лікарі розповіли, як знизити ризик інсульту до мінімуму.
Також Знай.ua писав, вчені розвіяли 5 основних міфів про зір.