Ведуча і консультант з харчування у 8 сезоні шоу "Зважені та щасливі" Мирослава Ульяніна розповіла про те, як проходить її ранок. З чого починається день Healthylife спікера читайте в матеріалі Clutch.

Oil pulling

Мирослава полоскає рот нерафінованою кунжутною, кокосовою або лляною олією. Вона робить це натщесерце перед тим, як почистити зуби.

Мирослава вважає, що всі бактерії і токсини організму концентруються в роті, і полоскання його маслом допомагає очистити організм.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чистка зубів

Тут все досить просто: електронна зубна щітка і якісна зубна паста.

Чистка язика

На язику знаходиться близько 40 акупунктурних точок, які безпосередньо пов'язані з різними відділами мозку. Чищенням ми стимулюємо їх, а це допоможе поліпшити увагу і концентрацію протягом дня. Також чистка допоможе для профілактики карьєсу і прибере наліт.

Промивання носа

Для цього ритуалу потрібно мати під рукою 0,5 л теплої води і йодовану сіль.

При очищенні носа зволожується слизова, дихання стає легким і повним, а організм отримує більше кисню, від чого поліпшується кровообіг, зміцнюється серцево-судинна система.

Вакуум живота

Вранці Мирослава робить 5-6 підходів вправи "вакуум". Регулярний вакуум — це профілактика появи вісцерального жиру, міцний корсет для органів і плаский живіт.

Лляне масло натще

"Випиваю щоранку 1 столову ложку льняного масла. У ній велика концентрація вітамінів Е, F, А і групи В, а також значна доза калію, Омега-3, Омега-6 і Омега-9. Масло допомагає організму повноцінно функціонувати, покращує роботу всіх внутрішніх органів, запобігає появі пухлин, зміцнює імунітет і допомагає протистояти вірусам, інфекціям, грибкам", - поділилася Мирослава.

Нагадаємо, як змінювалася Мирослава Ульяніна після того, як вона переборола харчовий розлад.

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця третього сезону "Супермодель по-українськи" Маша Гребенюк, що страждає на анорексію, прийшла на шоу "Зважені та щасливі".

Також "Знай.ua" писав, ведуча "Зважених та щасливих" розкрила секрет ідеальної фігури.