Українців попереджають про серйозну небезпеку, у звязку з можливими паводками. В річках басейнів Сяну та Дністра рівень води може піднятися значно вище норми.

Про це інформує прес-служба державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так за даними рятувальників, рівень води у річках Сян та Дністер сягне на 0.8 метра вище норми, що загрожує виходу води з берегів.

Дністер

Надзвичайну ситуацію прогнозують на 22-24 вересня 2018 року очікується підйом рівнів води в річках.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За даними Укргідрометцентру, 22-24 вересня на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська обл.) очікується підйом рівнів води на 0,2-0,8 м над рівнями на 8 годину 21 вересня. Також у прес-службі ДСНС наголошують, що дана ситуація не несе великої загрози тим, хто проживає поруч.

річка
\

Дивіться: Наслідки паводків на західній Україні

Нагадаємо, синоптики попередили українців про сильне похолодання. Вже з 22 вересня, схоже, бабине літо попрощається з нами. На вихідних прогнозують зниження температури повітря у деяких областях до 15 градусів за Цельсієм.

Як раніше повідомляв Знай.ua, 21 вересня, у п'ятницю Київ оповив густий дим. Про підозрілий смог говорять на Оболоні, Виноградарі, а також в центрі столиці, передає Інформатор.
Мешканці Оболонського району міста поскаржилися, що протягом трьох останніх днів спостерігають на вулиці густу сіру млу і неприємний запах.

Також портал Знай.ua писав, зима, наближення якої поки що не відчувається, "освіжить" українців різкими похолоданнями. Щоправда, таких ривків буде декілька, а в цілому особливою суворістю зима не відрізнятиметься. Синоптик розклав по поличках плани кожного зимового місяця.