Українці б'ють рекорди народжуваності, але не на батьківщині. Жінки масово відправляються до інших країн та заводять там сім'ї, тоді як в україні ці показники значно знизились.

Про це говорить статитстика, пише Politeka.

новонароджені

Наприклад, минулого року в сусідній Польщі, куди українці масово їдуть на заробітки, з'явилися на світ 2705 немовлят з іноземним громадянством. Із них більше половини, а саме 1590 - діти українців. Згідно зі статистикою, за останні десять років ці показники зросли аж у 40 разів.

У лікрні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У Польщі такий бум народжуваності серед іноземців пояснюють збільшенням кількості видачі дозволів на тимчасове або постійне проживання.

вагітні жінки

Так, минулого року громадяни україни отримали понад 141 тисячу таких дозволів.

Дивіться: Скільки коштує народити за кордоном

Додамо, українці на Закарпатті отримували угорські паспорти. Вони використовують їх, щоб їхати на роботу в Європу, а не поповнюють таким чином угорську спільноту.

Про даний інцидент пояснили у міністрестві закордонних справ україни.

Нагадаємо, онука відомого актора Олега Стриженова підробляє не дуже шляхетним способом - сурогатним материнством. Зараз вона знову вагітна і знаходиться на другому місяці. Вона відмовляється називати ім'я батька дитини і знаходиться в пошуку лікарні, в якій буде народжувати.

Як раніше повідомляв Знай.ua, користувачі мережі з хвилюванням спостерігає за тим, як розвивається справа Пугачової і Галкіна, пов'язане з сурогатним материнством, оскільки в мережі не вщухають чутки про те, що співачка насправді не може бути біологічною матір'ю своїх молодших дітей.

Також портал Знай.ua писав , що 21 вересня, у Сполучених Штатах сталася кривава НП: 52-річна працівниця нью-йоркського дитячого садка влаштувала різанину, під час якої постраждало як мінімум п'ятеро людей, троє з них - маленькі діти.