На початку жовтня в Україну прийде серйозне похолодание. У тому числі воно буде супроводжуватися заморозками.

Про це повідомив синоптик Леонід Горбалі.

Експерт розповів, що серйозне похолодання українці відчують вже після першого тижня жовтня.

"З 1 по 9 число денна температура буде на позначці в +19..+23 градусів, а після 10 числа нагряне серйозне похолодання — стовпчик термометра опуститься до +13", - зазначає Горбалі.

Синоптик переконаний, що в перші дні жовтня територію України накриють бурі. Крім того, на ці ж дні прогнозують сильні дощі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"З 14 жовтня очікуємо повторне похолодання: температура знизиться до +10 градусів, більшість регіонів країни заллє дощами і така температура буде збережуться до кінця місяця. В деякі дні очікується зниження температури до +4. Перші заморозки будуть 9-10 жовтня, а другі потраплять на 16-17 жовтня", - пояснив експерт.

У листопаді ж українцям варто очікувати невеликих морозів, які будуть змінюватися відлигою. А ось грудень і зовсім виявиться теплим місяцем.

Сильні морози будуть в Україні з 3 по 15 лютого — на вулиці буде до -25 градусів. Істотні також морози очікуються в районі 20-27 січня, а ось до 20 числа буде дуже тепло, як для зими.

Раніше повідомлялося, що в Україні з 22 вересня варто чекати на похолодання, грози і дощі, а місцями і мокрий сніг. Така інформація надійшла від прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як з'ясувалося, вдень 22 вересня на заході країни, а 23-24 вересня і по всій території України планується різка зміна погодних умов.

Як повідомляють синоптики, в Україні очікуються дощі, місцями грози, а також сильний вітер до 22 м/с.

Нагадаємо, українцям сказали готуватися, буде не до жартів. Синоптик повідомив коли чекати заморозків і приходу зими.

Як повідомляв "Знай. ua" зима змінить бабине літо. Синоптики розчарували українців. Тепла більше не буде.

"Знай. ua" писав, що в Україну йде справжня зима. На території всієї країни кардинально зміниться погода, а Карпати навіть накриє снігом.