У неділю, 2 вересня, українцям слід бути готовими до різких змін погодних умов.

Про всі сюрпризи метеорологічних змін розповів Укргідрометцентр.

Синоптики повідомляють, що на заході країни, який вже потрапив під вплив атмосферного фронту, буде і далі холоднішати. Стовпчик термометра впаде ще на кілька градусів і покаже 14-16 вдень і 7-9 тепла вночі. Опадів на заході України не очікується.

Також фахівці розповіли, що на решті території, у всіх без винятку областях очікуються дощі як вдень, так і вночі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

На півночі і в центрі України очікується температура 14-17 тепла, а вночі 11-13.

На півдні і сході країни буде відносно тепла погода: 20-22 вдень і близько 13 градусів вище нуля, у нічний час доби.

Нагадаємо, с неділі, 23 вересня, по всій території України очікується різке похолодання. Так, у більшості областей буде переважати по-осінньому прохолодна погода. Про це повідомляється на сайті українського Гідрометцентру.

Зазначимо, що весь південь, північ і захід будуть заливати дощі. На заході очікується сонячний, але прохолодний день.

Геомагнітна обстановка в Україні 23 вересня буде неспокійною — цілу добу вируватиме слабка магнітна буря, яка до півночі тільки посилиться.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", синоптик зазначила, що в столиці дощі можливі в ніч на неділю, а також у ранкові години. Вдень дощі підуть з Києва, але залишать там сильний вітер і холодний повітря.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 23 вересня у столиці відчутно зміниться погода — замість сонця й тепла сильний вітер з поривами до 15−20 м/с принесе в Київ дощі. Вночі стовпчики термометрів будуть на позначці 10−12°, вдень температура ледь підніметься — до 15−17°.