В перші дні вересня українців ще тішитиме тепла та суха погода, однак синоптики радять насалодитися сонячними днями на повну, тому що "бабине літо" триватиме цього року недовго.

За даними українського синоптика відділу метеопрогнозів Романа Мурмила, в цілому у вересні буде відносно комфортна погода, температури та опади будуть в межах норми у всіх областях.

"Найближчі 10 днів опадів не передбачається, спекотні дні триматимуться десь до 6-7 вересня, надалі буде поступове зниження температури" говорить синоптик

Очікується, що в південно-східних областях температура не перевищуватиме 30 градусів, а у північно-західних до 25 градусів вище нуля. Однак ночі будуть дещо прохолоднішими, в межах 15 градусів по всій території України залежно від регіону.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як розповіла Наталії Діденко, наразі синоптична ситуація в країні повністю збігається з приходом "бабиного літа". В південних областях, де досі триває курортний сезон, синоптик прогнозує до +35 градусів.

"І зараз, і найближчими днями у більшості областей України пануватиме пречудова погода – суха і тепла. Вдень буде сонячно, невелика хмарність, вітер слабкий, або помірний і ще по-літньому висока температура повітря, вона коливатиметься в межах 25-30 градусів, а на півдні України, на сході та в багатьох центральних областях взагалі очікується сильна спека до 30-35 градусів". додала Діденко
.

Дивіться: у столиці стихія познущалась з міста

Нагадаємо, в одному з міст Російської Федерації жителів застала зненацька незвичайна стихія. На їх голови раптово посипався дощ, а посипався тому, що він був не з води, а з клопів. Таке природне явище неабияк здивувало місцеве населення, такого не бачили там вже десятки років.

Як повідомляв Знай.ua, у США житель Пенсильванії знайшов черговий "доказ" існування загадкової планети Х, яка нібито наближається до Землі та, за версією дослідників, стане причиною загибелі всього живого на Блакитній планеті.

Також Знай.ua писав, що американські та китайські дослідники вважають, що негативний вплив забруднення атмосфери на когнітивні здібності збільшується з віком і особливо стосується чоловіків зрілого віку та людей з невисоким рівнем освіти.