У США житель Пенсильванії знайшов черговий "доказ" існування загадкової планети Х, яка нібито наближається до Землі та, за версією дослідників, стане причиною загибелі всього живого на Блакитній планеті.

24 серпня чоловік записав відео, де в нічному небі видно велику червону кулю невідомого походження. Він стверджує, що це є доказом конспірологічної теорії про планету-вбивцю і вважає, що НАСА бреше про те, що Нібіру не існує. Про це пише британський таблоїд Daily Star.

"Ось Місяць. А коли я наблизив (відеозйомку. - Ред.), то поруч є невелика червона планета. Це не спалах об'єктива", - заявив автор запису.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Відзначається, що були й інші жителі штату, які також нібито спостерігали це явище. Вони стверджують, що це не Марс, оскільки він знаходиться в іншому місці, і допускають, що небесний об'єкт може бути тією самою "планетою Х".

Додамо, раніше любитель спостерігати за небом зняв щось незрозуміле. У мережі відразу ж піднявся страх, користувачі почали активно писати про Судний день.

На кадрах видно незрозумілий об'єкт, який знаходиться поруч з Місяцем і його можна побачити неозброєним оком.

Також ми писали, до наших днів дійшли стародавні легенди, в яких йдеться про існування в давнину трьох сонць, які освітлювали Землю. Вчені з'ясували, що стародавні люди бачили в небі таку ілюзію, як гало. Саме вона і ввела в оману наших предків. Ефект гало виникає, коли світловий промінь проходить через невидимі хмари, що складаються з будь-яких частинок. Щоб ілюзія виникла, в небі повинна ширяти суміш з води або кристалів льоду.

Дивіться: Загадки Всесвіту


Як повідомляв Знай.ua, вже давно фахівці NASA здійснюють спостереження за астероїдом 2016 NF23, який летить в сторону нашої планети.

Нещодавно вони повідомили про те, що небесне "тіло" пролетить поряд із Землею 29 серпня 2018 року. Про це розповів Daily Mail.


Також Знай.ua писав, вчені з США і Китаю вважають, що негативний вплив забруднення атмосфери на когнітивні здібності збільшується з віком і особливо стосується чоловіків зрілого віку та людей з невисоким рівнем освіти.