У Києві в районі Борщагівки сталася стрілянина. Вогонь відкрили з житлової багатоповерхівки.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua. на сторінці в Facebook.

Інцидент стався на вулиці Симеренка, 27а

"Кіпіш на Борщагівці: всі служби на місці. Стріляли з житлового будинку, інформація про постраждалих уточнюється", - пишуть автори посту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Повідомляється, що на місце події прибуло шість екіпажів поліції а такоєж представники Нацгвардії.

Наразі правоохоронці зясовують усі деталі інциденту та причетних.

Додамо, що у столиці раніше застрелили підполковника одного з департаментів Нацполіції. Тіло чоловіка знашли у його власному автомобілі. Відзначається, що чоловікові було 35-40 років на вигляд. Невідомі розстріляли і залишили його тіло в машині, де він продежав півдня. Як виявилося, смертельна куля влучила в спину жертви, а також пробила водійське сидіння і пошкодила панель управління в автівці. За всіма ознаками, це було навмисне вбивство.

Дивіться: Битва зі стріляниною за елеватор

Нагадаємо, 13 вересня Харків сколихнула мотрошна поія. Серед білого дня в районі станції метро "Завод імені Малишева" відкрили стріянину. В результаті інциденту загинула одна людина.

Як згодом виявилося, жертвою нападу в Харкові виявився колишній військовослужбовець Національної гвардії України, ветеран АТО.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суботу, 15 вересня, в Дніпрі сталася стрілянина біля популярного серед місцевих жителів кафе "Гавар". Між відвідувачами закладу завязався конфлікт, в результаті чого пролунало шість пострілів. Кто в кого стріляв не зрозуміло, але очевидці побачили кількох молодиків несл'янської зовнішності, в одного з них була прострелена рука.

Також Знай.ua писав про те, що в Ірані стався жахливий напад збройних бойовиків під час військового параду в південно-західному місті Ахваз. В резільтаті близько двох десятків людей отримали поранення. Кілька людей загинули.