В Ірані стався жахливий напад збройних бойовиків під час військового параду в південно-західному місті Ахваз.

За оперативною інформацією місцевих журналістів та авторитетних західних видань стало відомо, що близько двох десятків людей отримали поранення. Кілька людей загинули.

Терористи вели вогонь з парку біля місця проведення параду. Стрілянина тривала близько 10 хвилин. За словами очевидців, нападники були одягнені у військову форму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Поранених солдатів вже доставили у безпечне місце. При цьому фото і відео теракту почали активно видаляти з соцмереж. Варто нагадати той факт, що Іран відзначає річницю початку війни 1980-88 років з Іраком кількома загальнонаціональними парадами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронні органи Нью-Йорка готуються відбивати можливі напади з використанням отруйних речовин на території мегаполісу, подібні до інциденту з отруєнням Скрипалів у британському Солсбері.

Про це заявив голова контртерористичного підрозділу управління міської поліції Нью-Йорка Джон Міллер, повідомила телекомпанія NBC.

Варто нагадати, що під час прикордонного контролю в аеропорту Бориспіль на 29-річного чоловіка спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося, що він воював у Сирії за терористів Ісламської держави.

Як повідомили в прес-центрі Державної прикордонної служби, в київському аеропорту Бориспіль прикордонники затримали громадянина Таджикистану. Як з'ясувалося під час перевірки, цього хлопця розшукує Інтерпол за участь у терористичній організації Ісламська держава.

У Державній прикордонній службі зазначили, що інцидент стався під час оформлення пасажирів одного з рейсів, який прибув до пункту пропуску "Бориспіль" (термінал D).

Нагадаємо, позашляховик протаранив натовп на головній площі.

Як повідомляв Знай.uа путінський щур з Криму потрапив до рук СБУ.

Знай.uа писав, ІГ працює на СБУ: нову "утку" від російських ЗМІ навіть на вуха не натягнеш.