Українській армії є що показати. Збройні сили України продемонстрували одне з найпотужніших засобів - ракетний комплекс "Точка-У".

Згідно з повідомленням прес-служби ОСС стало відомо, що у відповідності з міжнародними домовленостями в певних районах країни знаходяться ракетні війська.

Українські захисники зазначили, що у разі військової загрози потужну зброю можна негайно використовувати і ракети вдарять ворога на будь-якій відстані в зоні конфлікту. Про це пише "Обозреватель".

Тренування ракетників

“Точка”, яка здатна поставити переконливу крапку #ООС #операція_ОС Вірні взятим на себе міжнародним домовленостям, українські війська відвели у визначені райони підрозділи ракетників. Та у разі загрози щомиті грізна зброя Об'єднаних сил може уразити підступного ворога, на який глибині своїх бойових порядків він би не знаходився. Заради миру на українській землі цей ракетний підрозділ у лічені хвилини піднімається за сигналом тривоги, висувається у потрібний район і наносить ефективний точковий удар по найважливіших цілях противника у тактичній та оперативній глибині його військ. Тим самим ракетний комплекс “Точка-У” ставить переконливу крапку у факті самого існування противника, скупчення його військ та найважливішого озброєння.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Monday, 24 September 2018

"Заради миру на українській землі ці ракетні підрозділи в лічені хвилини піднімаються по тривозі, висуваються в потрібний район і наносять ефективний точковий удар по найважливішим цілям супротивника в тактичній та оперативній глибині його військ. Тим самим ракетний комплекс "Точка-У" ставить переконливу крапку у факті самого існування супротивника, скупчення його військ і найважливішого озброєння", – йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США.

Про це він повідомив в інтерв'ю російському радіо "Эхо Москвы", відповідаючи на питання про те, що знає США про присутність російських регулярних військ в Україні.

Варто нагадати, що представники 28 країн-членів Європейського союзу зустрінуться у середу, 26 вересня, щоб домовитися про прийняття нового санкційного механізму за застосування хімічної зброї державами. Про це повідомляє Reuters з посиланням на європейських дипломатів.

Так, імовірно, дипломати з 28 країн Євросоюзу затвердять новий механізм санкцій на своєму щотижневому засіданні в середу, 26 вересня, без обговорення.

Нагадаємо, під Києвом чоловік влаштував розбірки з пістолетом: є постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа після теракту Іран пішов на радикальні заходи.

Знай.uа писав, у Києві невідомий розстріляв людей посеред вулиці.