Вечір понеділка, 24 вересня, мешканці українських Карпат зустріли з першим снігом: стихія вирішила, що старт зими припаде на гору Піп Іван в Івано-Франківській області.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост і публікує фотопідтвердження.

"Станом на 18:15 24.09.2018 р. на Піп Іван Чорногірський хмарно, невеликий сніг, вітер південно-західний 8-9 м/с. Температура повітря 0°С", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Станом на 18:15 24.09.2018 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, невеликий сніг, вітер південно-західний 8-9 м/с. Температура повітря 0°С.

Posted by Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост on Monday, 24 September 2018

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Стихія не на жарт розійшлася у Львові

У місті поривчастий вітер повикручував дерева, пошкодив лінії електропередач і зніс конструкції зупинок громадського транспорту. Біля Липинської Державної служби звалилося дерево, обірвавши дроти і перекривши одну смугу руху. Те ж саме сталося на Ткацькій, де дерево перекрило рух, впавши перед в'їздом на парковку.

Популярний київський міст закрили на невизначений термін

На столичному мосту "Метро" розпочали капітальний ремонт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, яка посилається на комунальну корпорацію "Київавтодор". Так, за минулі вихідні комунальники провели фрезерування старого асфальтного покриття на двох смугах руху у напрямку до центру.

Трохи раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Давтян заявляв, що міст Метро в Києві стане аварійним за 4 роки.

Нагадаємо, Києву повернуть гарячу воду. Міська рада відхилила вимоги "Нафтогазу", тому Київська міськадміністрація вже почала роботу по врегулюванню всім обридлого питання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український уряд і представники Міжнародного валютного фонду обговорюють варіант запуску нової програми фінансової допомоги.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що економних українців змусять заплатити двічі, влада вигадала новий спосіб обдерти "простих смертних".