Вже цієї ночі Україна відчує серйозні заморозки. На ґрунті з'явиться іній, в Карпатах, навіть, в повітрі витатиме мороз. Але вже до п'ятниці температура повітря прогріється до +20 градусів, і ми знову відчуємо тепло сонця. Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Fасebook.

За її прогнозами, вночі в Україні 26 вересня очікується +2+9 градусів, місцями заморозки 0-3 градуси, вдень +9+14 градусів. Лише невеликий дощ завтра імовірний в Полтавській, Харківській областях, в районі Дніпра та Кропивницького.

У Києві – без опадів. Найближчої ночі у столиці +2+4 градуси, місцями заморозки 0-2 градуси, вдень +12+13 градусів.

"З найближчої перспективи найприємнішою буде п'ятниця – сонце і +20 градусів. Дощовий циклон залишає межі України, опади припиняться, вітер поступово стихне. Аж не віриться – тому що в суботу знову стане холодно", - пише Діденко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Далеко не ховайте теплі речі, так як вже щосили панує осінь і тепло прийде до нас ненадовго. Після теплого циклону в п'ятницю, чекайте холодів в суботу. Але не турбуйтеся, це ще не останні теплі дні в Україні. А поки, запасайтеся теплим вкривальцем, гарячим чаєм і чекайте сонячну п'ятницю.

"Знай.иа" повідомив сьогодні: Смертоносний ураган вирує в Україні, жертви вже є. Цей тиждень приніс руйнівні урагани, сніг і навіть смерть. Жахливий циклон накрив відразу 7 областей України і влаштував неполадки в подачі електроенергії. Найжахливіше, що не обійшлося без жертв.

Порталу "Знай.иа" стала відома інформація: без світла, води і даху: негода гарненько познущалася з українців. Постраждав від стихії і сам Львів – тут без світла залишилися 5 вулиць. Вітер пошкодив 2 зупинки і літній майданчик, а ще повалив півтора десятка дерев.

Як раніше повідомляв "Знай.иа": тепло ще повернеться: стало відомо, коли Україну накриє "бабине літо". В прес-службі Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського повідомили, що в Києві настала метеорологічна осінь.